Ansökningar

Välkommen att skicka in en intresseanmälan på länken nedan så tar vi kontakt med dig om/när vi får en ledig plats i lämplig storlek. Hör du inget från oss, så har vi dessvärre inte någon båtplats i lämplig storlek att erbjuda för tillfället, men du finns kvar i vår kö. Ofta får vi tillgängliga platser senare delar av säsongen och kan erbjuda tillfällig plats till så kallade ”sommarliggare”. Kontakta hamnkapten för mer information.

Intresseanmälan skall årligen skickas, även för förnyelse av hamnplats. Skickas ingen intresseanmälan in, så riskerar ni att er hamnplats går till annan båtägare, fyll därför i intresseanmälan i god tid före årsskiftet, helst redan i samband med exempelvis upptagning genom länken nedan.

länk till anmälan

Du som legat hos LEBK två tidigare somrar kan ansöka om medlemskap i klubben som båtägande medlem. Är ni delägare av båten kan den ene ansöka om medlemskap som båtägande medlem och den/de andra som icke båtägande medlem. Kontakta sekreterare för mer information.